VIN SFINTELE SĂRBĂTORI ALE NAȘTERII MÂNTUITORULUI LUMII IISUS HRISTOS!

 

dispatcher

 

Hram la Biserica Albastră

Biserica Ortodoxă Română cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae de la Parohia Oradea-Vii, c.f.r., cunoscută și Biserica Albastră, sâmbătă 6 decembrie 2014 își serbează Hramul.

Programul serviciilor religioase

Vineri 5 Decembrie

  • Ora 17:00 – se va oficia Vecernia, urmată de Litia Praznicului și închinarea la racla ce păstrează Odorul de mare preț spiritual, adus de la moaștele Sfântului Ierarh Nicolae din localitatea Bari, Italia.

În timpul slujbelor religioase din ajunul Praznicului Sfântului Ierarh Nicolae, copiii Bisericii Albastre și nu numai vor avea posibilitatea să colinde și să împodobească bradul de Crăciun, primind dulciuri.

Sâmbătă 6 Deembrie

  • Ora 8:30 – Utrenia și întâmpinarea în glas de clopote a Preasfințitului Părinte Dr. Sofronie Drincec, Episcopul Oradiei.
  • Ora 10 – Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie Arhierească, în timpul căreia se va săvârși hirotonirea întru diacon a unui tănâr teolog.
  • Ora 12 – se va oficia Parastas de pomenire pentru ctitorii și binefăcătorii Sfintei Biserici trecuți la Domnul.
  • Ora 12:30 – Ungerea cu Sfântul Mir, închinarea la racla cu cele sfinte și primirea în dar a iconițelor sfințite cu chipul Sfântului Ierarh Nicolae și pachețele pentru copiii prezenți.
  • Ora 13:00 – Agapa creștinească și frățească oferită tuturor celor prezenți va fi sfințită și binecuvântată de Părintele nostru duhovnicesc Preasfințitul Sofronie, Episcopul Oradiei Mari.

Răspnsurile la toate serviciile religioase ca și buchetul de colinde tradiționale va fi oferit de studenții teologi sub conducerea Părintelui Prof. Dr. Mihai Brie de la Facultatea de Teologie Ortdoxă din Oradea.

Credincioșilor bolnavi internați în spitale și celor de la domiciliu li se va aduce mâncare caldă și pachete prin bunăvoința voluntarului Andrei Moroșan de la Așezământul Social – Cultural Sfântul Mare Mucenic Gheorghe de la Parohia Oradea-Vii, aparținătoare Filantropiei Oradea.

Vă așteptăm cu mult drag la Hramul Bisericii Albastre! 

La mulți și binecuvântați ani tuturor sărbătoriților și credincioșilor din Parohia Oradea-Vii!

Semnează Comitetul de susținere de la Filantropia Oradea, Sucursala Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, a Parohiei Oradea-Vii 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s