CIORBĂ AUSTRALIANĂ

In Bucatarie Cu Flora

 

SoupIngrediente:

– 3 sau 4 bucăţi de carne de porc; costiţă sau spinare,
– 2 căni de fasole verde tăiată mărunt,
– 3 cepe tăiate bucăţi,
– 4 morcovi tăiaţi bucăţi,
– 2 păstărnac tăiaţi mărunţi,
– 3 sau 4 fire de ţelină tăiate mărunt,
– 3 căţei de usturoi tăiaţi,
– 1 conservă fasole boabe(cannelinii beans -400gr.),
– 1 conservă de chick pease(bob)-400gr.,
– 1 cană sos tomato,
– 1/2 cană de orez
 
Prepararea:
1. Toate vegetalele se spală curat şi se taie potrivit de mari, se pun în cratiţă cu carnea de porc împreună.
2. Se adaugă 2 litri de apă, dupa dorinţă, se acoperă, se lasă să fiarbă. La jumate fiert se pune sare, piper, usturoi, vegeta, iar când sunt aproape fierte se adaugă orezul si conservele de boabe strecurate de lichid, se pune sosul de tomato.
3. Se lasă la fiert până orezul este gata fiert.
4. Se opreşte fiertul, se adaugă o jumate cană de apă care nu lasă să se prea îngroaşe ciorba, rămâne lichidă si gustoasă.
( La servit, se poate adauga o lingură de smântână pentru cine vrea)
Pofta buna!
Flora



Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s