Foi De Napolitane Cu Crema

In Bucatarie Cu Flora

Aceste “foi de napolitane cu crema” au un mare avantaj prin simplitatea
de preparare, de fapt tocmai ce place gospodinelor incarcate cu multe alte
atributii in cadrul familiei! Aceste foi pot fi cumparate de la pravalie. Prajitura este atat de delicioasa incat este o bucurie pentru toti ai casei, copii, parinti, bunici, sa o aiba  de gustare!
Apoi, am observat ca nici vizitatorii nu fac mofturi, lucru foarte pretios pentru
harnica gospodina! Pai, nu!?

Ingrediente:

 Ca prim ingredient il socotim a fi acel “pachet de foi napolitane” in care se gaseste de regula 4 sau 5 foi.
Crema, este urmatoarea preparare de care avem nevoie; pentru aceasta avem nevoie de:
250gr. unt fara sare
200gr.praf de zahar
250gr.biscuiti, care pot avea cafea, dupa gust.
4 oua
2 linguri de vanila sirop (esenta).
1 lingura sirop de cirese sau capsune
Prepararea:
1. Se zdrobesc biscuitii intr-o farfurie mai adanca, peste care se pune untul moale, oule, inclusiv toate celelalte si se amesteca bine cu mixterul pana devine o crema.
2. Se ia cate o foaie si se unge cu aceasta crema, asezandu-se apoi una peste alta, iar peste ultima foaie nu se pune nimic.
3. Cand sunt gata si asezate, se acopera cu o foaie de aluminiu si o oarecare greutate fie si o carte, si se pune la frigider pana a doua zi.
4. A doua zi se taie in bucatele de formate dorite si se pastreaza la rece. Se pot pastra si o saptamana tinute la rece.

Pofta buna!
Flora
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s